Polis Okulu İhalesi Yapıldı

Ağır Hasarlı olduğu gerekçesi ile yıkılan ve yenisinin yapılacağı müjdesini hemşerimiz Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş tarafından verilen Hankendi mevkiinde yapılacak olan Elazığ Polis Meslek Eğitim Merkezi İnşaatının ihalesi gerçekleştirildi.

Polis Okulu İhalesi Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10 firmanın katılımı ve açık ihale usulü ile gerçekleştirilen ve yaklaşık yapım maliyeti 67.664.246.07 TL olarak belirlenen yapım işi yüzde 26.85 kırım 49.494.494.49 TL bedelle ilimizin köklü firması Ziver Petrol şirketinde kaldı.

Ülkemizin değişik il ve bölgelerinde başta otoyol, köprü, tünel ve baraj taahhüt işleri yapan ve başarıları ile yüz akımız olan Ziver şirketler gurubunun, ilimize kazandıracağı bu hizmetler başarılarına yeni bir zincir eklemiş olacak.

Gerçekleştiği ve hayata geçirdiği projeler yanında başta okul, Kur’an Kursu ve diğer hayırlı hizmetlerle sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veren, kazancını hemşerileri ile paylaşan ve kendi şehrine yatırım yapma önceliği her zaman takdir edilen Ziver Şirketler gurubu ve Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci’yi bu hizmet ve başarılarından dolayı Hakimiyet Gazetesi olarak bizler de tebrik ediyor ve şehir halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.