Poliklinikler 22:00'ye Kadar Açık Olacak

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ,  gündüz polikliniklerin akşam da acil servislerdeki yoğunluğu azaltmak için yeni bir uygulama başlatt

Poliklinikler  22:00'ye Kadar Açık Olacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ,  gündüz polikliniklerin akşam da acil servislerdeki yoğunluğu azaltmak için yeni bir uygulama başlattı. 1 Kasım 2016 tarihinden itibaren  Harput kampüsünde (eski SSK Hastanesi) artık mesai dışında da  KBB, Göz, Çocuk, Kadın Doğum branşlarında akşam 22:00’ye kadar hizmet vermeye devam edecek.

Gün içerisinde hasta yoğunluğu dikkate alınarak böyle bir uygulamaya başladıklarını belirten SBÜ Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi  Doç. Dr. Cahit POLAT “Hastalarımıza daha kaliteli ve uygun ortamlarda hizmet sunmak amacıyla 1 Kasım 2016 tarihi itibariyle mesai dışı poliklinik muayene hizmetlerine başlamış bulunmaktayız. İlk etapta hastalarımızın talepleri doğrultusunda diğer polikliniklere göre yoğunluğun daha fazla olduğu KBB, Göz, Çocuk ve Kadın Doğum branşlarında hizmet vermeyi planladık. Hastanemize bağlı Harput kampüsünde başlatmış olduğumuz uygulama ile halkımıza 17:00- 22:00 saatleri arasında her türlü poliklinik laboratuvar ve radyoloji tetkik hizmetleri sunulacaktır” dedi.

Başlattıkları yeni uygulama ile acil servislere başvurulacak hasta sayısının azalmasını hedeflediklerini söyleyen POLAT “Halkımız ve hastalarımızın talepleri doğrultusunda ilerleyen günlerde hekim sayımıza bağlı olarak hasta ve yoğunluğunu  tespit edebileceğimiz diğer branşlarda da aynı uygulama kapsamında yapılacak müdahaleler ile halkımızın mağdur olması önlenecektir” diye konuştu.