Perilerden 2 takviye daha!

Elazığ İl Özel İdare, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor

Perilerden 2 takviye daha!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Elazığ İl Özel İdare, Manolya Kurtulmuş ve Halime Uykan ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Lig’de Çukurova Basketbol ve TKBL’ de Mersin Üniversitesi takımlarında başarılı bir sezon geçiren Manolya Kurtulmuş önümüzdeki sezon Elazığ İl Özel İdare’nin parçası olacak. 1998 doğumlu ve 1.87 boyunda kısa forvet pozisyonunda oynayan oyunc daha önce kariyerinde Alanya BLD., Mersin Üniversitesi ve Çukurova Basketbol forması giyen Kurtulmuş geçtiğimiz sezon Mersin Üniversitesi takımıyla 26 karşılaşmada ortalama 27,6 dakika süre alıp 11,2 sayı, 3,4 ribaund ve 2,2 asist ortalamaları ile mücadele etti.

GEÇEN SEZONUN ASİST KRALI

Elazığ İl Özel İdare’nin bir diğer yeni ismi Halime Uykan geçtiğimiz sezonu Bursa BŞB. BUDO’da geçirdi.

1989 doğumlu ve 1.65 boyunda oyun kurucu pozisyonunda oynayan oyuncu daha önce kariyerinde İstanbul Üniversitesi, Nesibe Aydın, Edirne Bld Edirnespor, Edremit Bld Güre ve Bornova Becker formaları giydi. Halime geçtiğimiz sezonu Bursa takımıyla TKBL’ de 2018 sezonunun asist lideri olarak tamamladı ve 35 karşılaşmada ortalama 32 dakika süre alıp, 7,3 sayı, 3,6 ribaund ve 7,51 asist ortalamaları ile mücadele etti.