Periler Fenerbahçe'yi ağırlayacak

Bordo-Beyazlı periler cumartesi günü İl Özel İdare Spor Salonunda grubun en dişli rakibi Fenerbahçe Öznur Kablo'yu konuk edecek.

Periler Fenerbahçe'yi ağırlayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi başarıyla temsil eden İl Özel İdare Bayan Basketbol Takımımız Ligin 13. hafta müsabakasında evinde lider Fenerbahçe Öznur Kablo’yla karşı karşıya gelecek. 13 Takımın mücadele ettiği Herbalife Nutrition KBSL’de geçen hafta deplasmanda Samsun Temsilcisi Canik Belediyespor’u mağlup ederek kötü gidişatına son veren Bordo-Beyazlı Periler bu hafta taraftarının desteğiyle Lideri devirmek hedefinde. 4 Ocak Cumartesi günü İl Özel İdare Spor Salonu’nda oynanacak ve Tivibu Spor’dan naklen yayınlanacak zorlu maçın başlama saati ise 14:00. Bordo-Beyazlı Kulüpten yapılan açıklamada Birevim İl Özel İdarespor-Fenerbahçe Öznur Kablo Maçı’nın biletleri de bugünden itibaren satışa sunulacak. Ev sahibi taraftarların bilet fiyatlarını 10 TL olarak belirleyen İl Özel İdare Spor Kulübü, misafir biletlerin ise 20 TL’den satışa çıkarılacağını duyurdu.

Bu karşılaşma öncesi oynadığı 11 maçta 6 galibiyet ve 5 yenilgi alan Elazığ’ın Perileri 17 puanla 6.Basamakta bulunurken, 11 maçta yenilmeyen ve 22 puana sahip konuk ekip Fenerbahçe Öznur Kablo ise ligin zirvesinde yer alıyor.