Perdeyi Belediyespor açacak

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, TFF 3. Lig 2. Grup'un 28. Haftası'nda play-off mücadelesi veren HKİ Çatalcaspor'la karşılaşacak

Perdeyi Belediyespor açacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 28. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor’la deplasmanda karşılaşacak. 5 maçlık galibiyet hasretine geçtiğimiz hafta Bergama Belediyespor karşısında 4-1’lik farklı zaferle nokta koyan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, İstanbul’dan da puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Zorlu maç için İstanbul’a giden ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan Kırmızı – Lacivertli ekibimizde eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

HAKEM BURSA BÖLGESİ’NDEN

Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre mücadeleyi Bursa Bölgesi C Klasman Hakemi Serkan Pınar yönetecek. Hakem Pınar’ın yardımcılıklarını Balıkesir Bölgesi C Klasman Yardımcı Hakemleri Turhan Akbaş ve Çağdaş Yüksel Çağ yapacaklar. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Bursa Bölgesel Lig Hakemi Ozan Yalın olacak.

MUHTEMEL ONBİR

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin sahaya; Engin, Yunus Can, Burak Keskin, Enver Abdullah, Muhammet Can, Burak Kavlak, Nihat, Mazlum, Arif, Cenk ve Gökhan Aydaş onbiriyle çıkması bekleniyor. Haftanın açılış maçı olma özelliği de taşıyan HKİ Çatalcaspor - Elaziz Belediyespor maçı 23 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Ziya Altınoğlu Stadı’nda oynanacak.