PARK DEDEMAN ELAZIĞ OTEL'DEN 1. YIL KUTLAMASI

Geçtiğimiz Ocak ayında hizmete giren ve Türkiye'nin ilk uluslararası otel zincirinin sahibi Dedeman Grubu'nun bünyesinde yer alan Park Dedeman Elazığ hem birinci yılını

PARK DEDEMAN ELAZIĞ OTEL'DEN 1. YIL KUTLAMASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Ocak ayında hizmete giren ve Türkiye’nin ilk uluslararası otel zincirinin sahibi Dedeman Grubu’nun bünyesinde yer alan Park Dedeman Elazığ hem birinci yılını hem 2017 yılını; Elazığ Protokolü ve pek çok üst düzey temsilcinin katıldığı özel bir etkinlik ile kutladı.

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok noktada otel yatırımlarına sahip Dedeman Grubu bünyesinde yer alan Park Dedeman Elazığ’da düzenlenen törende Dedeman Turizm Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü Emrullah Akçakaya, “2016 yılı itibariyle Dedeman Otelleri bünyesine katılan Park Dedeman Elazığ otelimiz çok kısa bir zamanda önemli kilomete taşlarımızdan biri haline geldi. Bu otelde gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalar, Anadolu’da hedeflediğimiz başarıya ulaşmamızda da bizlere yardımcı oldu. Elazığ’da konaklayan birçok konuğun Park Dedeman otelini tercih ediyor olduğunu görmekten çok mutlu ve gururluyuz”dedi.

Turizmin altın kurdigerarından birinin “Global düşün, yerel davran” ilkesi olduğunu belirten Park Dedeman Elazığ Genel Müdürü Serdar Küçükyıldız, “Park Dedeman Elazığ olarak bütün çalışmalarımızı bu ilke doğrultusunda gerçekleştirmeye çalıştık. Bu bağlamda istihdamımızın tamamını Elazığ’dan sağlayarak ve satın almalarımızın büyük bir kısmını da yine Elazığ şehrinden yaparak şehrin ekonomisine ciddi oranda katkı sağladık” dedi.

2016 yılında yaşanan gelişmelere ve Park Dedeman Elazığ’ın açılış yılı olmasına rağmen seneyi yüzde 65’in üzerinde bir doluluk oranı ile kapattıklarını söyleyen Serdar Küçükyıldız sözlerine şöyle devam etti; “Bizlere bu fırsatı sağlayan tüm kamu kurum ve yöneticilerine, değerli iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz. 2017 yılının hem ülkemiz hem de bizler için çok daha güzel, umutlu ve barış içinde geçmesini temenni ediyorum.”