Panel Vesilesi

İsrail, dünyanın gözünün içine bakarak ve hiç bir kural, kanun, insan hakları ve savaş hukuku gözetmeksizin her gün yüzlerce Filistinliyi şehit ediyor.

Panel Vesilesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Buna tepki olarak birçok STK ve gönüllü kuruluşlar somut adım atılmasını önerir,  İncirlik ve Kürecik üssünün kapatılması için eylem ve toplantılar yaparken birileri de zaten her akşam televizyonlardan değişik bilim insanları ve yorumcular tarafından tekrar edilen düşünceleri paylaşmak için panel düzenliyorlar.

Filistin Meselesinin dününü de bugünün de halkımız zaten ezber etti beyler...  Vatandaşlarımız, Yahudilikteki arz-ı mev’ud inancının ne olduğunu çok iyi biliyor ve böylesine bir dram karşısında kimin nasıl bir akademik duruş ve ahlaki sorumluluk taşıdığını görüyor ve biliyor.

Bu tür sadra şifa olmayan ve çok eski ve bilindik mevzuları kendileri konuşup kendilerinin dinlediği etkinliklerle görülüyor ki Filistin Meselesi,  birilerinin etkinlik vesilesi olmuş. Onca soykırıma ve çocuk katliamlarına karşı salondan neşet eden alkışlı resim de bunu göstermiyor mu?