PALU-DER Üyelerinden Ziyaret

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği (PALU – DER) üyeleri, Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde maden, mermer ve sentetik üretim alanlarında faaliyet gösteren Akdağ Şirketler Grubu ile Altungök Mobilyalarının bulunduğu fabrikaları ziyaret etti.

PALU-DER Üyelerinden Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, Özel İdare Eski Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Akdağlar Taş Yünü ile Altungök Mobilya Fabrikalarını ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. 

Heyetin ilk durağı Akdağlar Grup  bünyesinde faaliyete başlayan Taş Yünü ile Mermer ve Çuval fabrikaları oldu. Burada yetkililerden bilgiler alan heyet ardından bölgemizde büro mobilyalarına öncülük eden Altungök Mobilya fabrikasını ziyaret ederek bilgiler aldı.

“İSTİHDAMA BÜYÜK KATKILAR SAĞLIYORLAR”
Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Palu – Der Başkanı Fadıl Ülgen, ilimizde açılan fabrikaların bölgenin ekonomik istihdamına büyük katkılar sağladıklarını belirterek şunları söyledi;“Öncelikle sahip olduğu işletmeler ve yaptığı yatırımlarla Elazığ'a, bölgesine ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan, derneğimiz yönetim kurulu üyeleri Muhammed Ali Akdağ Bey ile Ecmain Altungök Beyi tebrik ediyorum.Bu zor dönemde bölgede açmış olduğu fabrikalar ile cesurca duruş sağlayan işadamlarımıza Palu Derneği olarak hem hayırlı olsun temennisinde bulunmak hem de her koşulda yanında olduklarımızı belirtmek için bugün kendilerini ziyaret etmiş bulunmaktayız. Tabi bugün ziyaret ettiğimiz fabrikalarımızı gezmek fırsatı da bulduk. Böylesi muazzam fabrikaları ilimize kazandırdıkları içinde hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz. “ dedi.

“PALU – DER AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Akdağlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Akdağ ve Altungök Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ecmain Altungök, işletmelerine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Palu Derneği Başkanı Fadıl Ülgen, Özel İdare Eski Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ile Palu - Der yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 
 

PALU-DER Üyelerinden Ziyaret
PALU-DER Üyelerinden Ziyaret
PALU-DER Üyelerinden Ziyaret