Palu Belediyesi'nden 30 Ağustos Açıklaması

30 Ağustos Zafer Bayramı ülkemizin her yerinde coşkuyla kutlanırken Palu Belediye Başkanı Muhammet Septioğlu'nun törene katılmadığı ve Başkan Vekili Ağa Yılmaz'ın Mustafa Kemal Atatürk Büstü önünde ellerini arkaya bağlayarak durduğu iddiaları gündemi sarsmıştı. Palu Belediyesi iddialarla alakalı açıklama yaptı.

Palu Belediyesi'nden 30 Ağustos Açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu Belediyesi resmi hesaplarında paylaşılan açıklamada: “Sözcü Haber Gazetesinde, ’Şeyh Sait’in YRP’li Elazığ Palu Belediye Başkanı 30 Ağustos törenine katılmadı’ ve ‘Belediye başkanvekili Ağa yılmaz ise Atatürk büstü önünde ellerini arkada bağlayarak durdu.’ haberi yayınlanmıştır.

Konuya mevzu haberin gerçekle ilgisi bulunmamaktadır. Oysaki Belediye Başkanımız Muhammet Septioğlu Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın Belediye Başkanları toplantısında bulunmasından dolayı 30 Ağustos Zafer Bayramı’na katılamamıştır. Belediye Başkanvekilimiz Sayın Ağa Yılmaz’ın program öncesi çekilmiş olduğu fotoğraf medyaya sunulmuştur 30 Ağustos kutlamaları esnasında Belediye Başkanvekilimiz Ağa Yılmaz sunduğumuz resimdeki gibi ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve silah arkadaşlarını anma programında esaslara uygun bir şekilde programa katılım sağlamıştır.

"Bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zafer’ini bize armağan eden eşsiz Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e, silah arkadaşlarına, Kahraman Ordumuza, şükranlarımızı sunuyor, Türk milletinin bu büyük bayramı kutlu olsun."” İfadelerine yer verildi.