Öztürk: 'Devletimizin şefkat elini istedik'

Merakla beklenen TY Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesi Yazıkonak'ta gerçekleşti

Öztürk: 'Devletimizin şefkat elini istedik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta ikinci yarı öncesi transfer tahtası kapalı olan ve Elazığspor taraftarlarının merakla beklediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan – Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk görüşmesi gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yazıkonak’ta gerçekleştirdiği Anma ve Konut Teslim Töreni sonrası görüşen Başkan Selçuk Öztürk, görüşmenin detaylarını spor müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya anlattı.

“TRANSFER TAHTASINA ENGEL 25 MİLYON TL BORCUMUZ OLDUĞUNU İLETTİK”
Deprem sonrası Elazığ’ın yaralarının sarılması adına 15 Milyar TL gibi bir kaynak oluşturulduğuna dikkat çeken Öztürk, “Kendisine Elazığlı bir vatandaş olarak şükranlarımızı sunduk. Ayrıca 2021 yılının sonunda bitecek olan yeni stadyumumuz için de kendilerine şükranlarımızı sunduk. Elazığımız’da bu güzellikler yaşanırken, Kayyumdan 58 Milyon TL borçla aldığımız, bugün 43 Milyon TL’ye düşürdüğümüz borç miktarını kendilerine ilettik. Transfer tahtamıza engel 25 Milyon TL borcu ileterek, transfer tahtamızın açılması adına devletimizin şefkat elini kendilerinden istedik. Taraftarlarımızın selamlarını ilettik. Bir çok destek veren kulübümüzün istediği gibi bizler de devlet babamızın şefkatli ellerinden yardım talep ettik. Geçen gün Elazığsporumuz’un destekleneceğini açıklayan kıymetli bakanımız Murat Kurum’a ve yine ilgilerinden dolayı Süleyman Soylu’ya hürmetlerimizi ilettik ayrıca. Görüşmelerimiz verimli geçti. Sayın bakanımız Murat Kurum’a 31 Ocak’ta transferin sona ereceğini ve bu tarihe kadar beklentimizin olduğunu ilettik. Kendileri de haberleşeceklerini ve ilgileneceğini ilettiler. Şahsım her zaman Elazığspor’un menfaatleri ve geçmişte olduğu gibi bugünde ayağa kaldırma adına mücadele verecek. İnşallah verdiğimiz mücadeleler kısa sürede karşılık bulur. Şehrin dinamikleriyle birlikte takımımızı ayağa kaldırmanın gayretinde olacağız” dedi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR MU?
Transfer görüşmelerine başlanacak mı şeklinde sorduğumuz soruya ise başkan Öztürk, “Onlar basit işler. Diyelim ki son geceye kaldık ve transferi açtık. Baktım hazır oyuncu yok kiralama yöntemine giderim, çevremiz var çok şükür”  şeklinde konuştu.