Özelleştirme İdaresi Elazığ'da İki Taşınmazı Satışa Çıkardı

Özelleştirme İdaresi Sürsürü ve Kesrik'te bulunan 2 farklı taşınmazı satışa çıkardı.

Özelleştirme İdaresi Elazığ'da İki Taşınmazı Satışa Çıkardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özelleştirme İdaresi Elazığ’da bulunan, Elazığ/Merkez/Sürsürü, 4668 ada, 2 parseldeki 10.526,64 m2 ve üzerindeki yapılar ve Elazığ/Merkez/Kesrik, 8046 parseldeki 28.519,18 m2 taşınmazların satışı için ihaleye çıktı.

SÜRSÜRÜ MAHALLESİ

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Elazığ Merkez Sürsürü Mahallesi’nde bulunan 4668 ada, 2 parsel nolu 10 bin 526,64 metrekare taşınmaz mal için; geçici teminat bedeli olarak 700 bin TL, ihale şartnamesi olarak ise bin TL ile satışa çıkardı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Sürsürü Mahallesi’nde bulunan taşınmazın özellikleri ile ilgili yaptığı açıklamada; “4668 ada, 2 parseldeki Taşınmaz, “Arsa” nitelikli olup 10.526,64 m² yüz ölçümüne sahiptir. Parselin üzerinde Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait bakım istasyonu, idari kısım ve dinlenme alanı bulunmaktadır. Taşınmazın yakın bölgesinde bulunan Batı Sitesi Camii, Fatih Anadolu Lisesi ve Elazığ Outlet Center Alışveriş Merkezi röper noktaları olarak gösterilebilir. Taşınmazın doğusunda yapılaşma yoğun batısında ise yapılaşma orta seviyede olup bölge tercihinin yoğunluklu konut şeklindedir. Konu taşınmaz düz bir topografyaya ve geometrik olarak dörtgen forma sahiptir. Söz onusu taşınmazın bulunduğu bölge alt yapı olanaklarına sahip olup hali hazırda yerleşimlerin bulunduğu kısımlarda alt yapı mevcut durumdadır”

KESRİK MAHALLESİ

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Elazığ Merkez Kesrik Mahallesi’nde bulunan 0 ada, 8046 parsel nolu 28 bin 519,18 metrekare taşınmaz mal için; geçici teminat bedeli olarak 250 bin TL, ihale şartnamesi olarak ise bin TL ile satışa çıkardı.

Özelleştirme İdaresi tarafından Kesrik Mahallesi’nde bulunan taşınmazın özellikleri ile ilgili yapılan açıklamada ise “8046 parseldeki Taşınmaz, “Arsa” nitelikli, 28.519,18 m² yüz ölçümüne sahip olup Elazığ il merkezinin güneydoğusunda yer almaktadır. Parselin üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır. Taşınmazın doğusunda rehabilitasyon merkezi, güneybatısında Asri mezarlık ve güneydoğusunda Beyyurdu köyü bulunmaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde tarlalar yoğunlukta, batısında yapılaşma yoğun seviyede olup il merkezine, havaalanın ve terminale yaklaşık 4 km mesafededir. Konu taşınmaz eğimli bir topografyaya ve geometrik olarak amorf forma sahiptir. Bölgede hali hazırda yerleşimlerin bulunduğu kısımlarda alt yapı mevcut durumdadır” denildi.

İlanın tamamı için tıklayınız

Özelleştirme İdaresi Elazığ'da İki Taşınmazı Satışa Çıkardı
Özelleştirme İdaresi Elazığ'da İki Taşınmazı Satışa Çıkardı