ÖZEL İDARE'DE NE BEKLENİYOR?

ÖZEL İDARE'DE NE BEKLENİYOR?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrin dört bir bucağına hizmet sunan ve geçtiğimiz aylarda görevden alınan Mehmet Sabuncu’nun ardından Elazığ Vali Yardımcısı Mustafa Gül’e vekâleten emanet edilen İl Özel İdaresine Genel Sekreter ataması hala yapılmadı.

Şehrin en önemli hizmet kuruluşu olan ve faaliyet alanlarının hemen her aşamasında teknik özellik arz eden kuruma atanacak teknik isim konusunda milletvekilleri arasında bir uzlaşmaya varılamadığı yönünde duyumlar geliyor.

Birçok ilçe ve beldeler hizmet beklerken, bu hizmeti sunacak kurumun başına bir atama yapmak çok da zor olmasa gerek. Ama her bir siyasi kendine yakın ve kendi taleplerini önceleyecek bir isim atama derdine düşünce bu işlem de kilitlenmiş oluyor.

Bu sezon geçti. Önümüzdeki yılın plan ve programları şu an masada. Bir yılı kazanmak istiyorsanız bir araya gelin ve atamayı sizin değil şehrin çıkarlarını ve hizmetini düşünecek bir ismi atayın. Göreceksiniz ki o isim kendisi çok çalışsa ve yıpransa da sizin yüzünüzü ağartacaktır.

Ne demiş büyüklerimiz; “En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir” Öyleyse bu konuyu birinci gündem yapmak ve kararı vermek zamanı gelmiştir.