Öz Güven Patlaması

Terör örgütü PKK'ya destek veren HDP'nin kapatılma davası devam ederken, PKK'lı teröristlerin cenazelerinde her daim boy gösteren, Kandil'in Meclis'teki savunuculuğu üstlenen HDP'den, sürpriz bir çıkış geldi.

Öz Güven Patlaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Tekirdağ’da partisi tarafından düzenlenen mitingde konuştu.

HDP'nin kapatılmayacağını aksine ülkeyi yöneteceğini iddia eden HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "HDP kapatılacak bir parti midir? Hayır, HDP'yi kapatmaya sizin gücünüz yetmez. HDP sadece Türkiye'nin değil, dünyanın her yerinde kök salmış, filizlenmiş, Türkiye'nin geleceğine cesaret veren, umut dağıtan tek partidir. Evet HDP kapanmaz, HDP kapatılamaz. Ne kapanması ya sevgili arkadaşlar, biz bu ülkeyi yönetmeye geliyoruz, yönetmeye. Biz demokratik iktidarın bir parçası olmaya geliyoruz. Siz hala HDP'yi kapatmaktan bahsediyorsunuz."

Kadındaki özgüvene bakar mısınız? “Daha karpuz kesecektik” sadedi ve modunda; “Daha biz ülkeyi yöneteceğiz” diyor.

Tabi Buldan’a bu sözleri söyleten ve bu cesareti veren tabi ki Millet İttifakı paydaşları… CHP ve İYİ Parti’nin iktidara gelme pahasına HDP’ye yeşil ışık yakmalarıdır ki Buldan’ı bu kadar pervasızlaştıran ve hükümet etme hayallerini kurduran.

Ülkemiz, kısa süreliğine iktidar olma uğruna, topraklarımızda gözü ve hevesi olan cenahların değirmenine su taşıyan HDP’nin dayatmalarına feda edilecek bir ülke ve coğrafya değildir.

İktidar olma hevesine kapılarak yarınlarda geri dönüşü olmayan yollara girmenin aracı, aleti ve payandası olan hiçbir siyasi parti ve siyasetçi bunun hesabını veremez.