Otobüs Duraklarından Ne İstiyorsunuz!

Dün gece Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde bulunan otobüs durağının camları kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kırıldı.

Otobüs Duraklarından Ne İstiyorsunuz!

Zafran Mahallesi Muhtarı yaptığı açıklamada, ”Kamu malını, vatandaşın malını böyle birkaç serseri gelip kırmış. Yazıktır günahtır. Bu durak sizin babanızın vergileri ile yapılmış. Yağmurlu havada ıslanma, üşüme diye bu durağı yaptılar. Bu saldırıları kim yapıyor ise bu işin ciddi anlamda takipçisiyiz.” ifadelerini kullandı. 

Otobüs Duraklarından Ne İstiyorsunuz!

Vatandaşlar ise tepkilerini şu ifadelerle dile getirdi: “Otobüs duraklarına zarar vermek kimseye fayda sağlamaz. Duraklar vatandaşlara büyük bir konfor sağlarken bazı kendini bilmezler de bu duraklara zarar vermeye devam ediyor. Bu cahilce davranışı sergileyen kişi veya kişilerin otobüs durağına değil kamu malına zarar vermişlerdir. Bu olayı gerçekleştirenlerin biran evvel bulunup cezalandırılmaları gerekir.”

Otobüs Duraklarından Ne İstiyorsunuz!

Vatandaşların araç beklerken kimi zaman yağmur ve kar yağışından kimi zaman şiddetli rüzgârlardan korunması amacıyla yapılan duraklara saldıranların, kısa sürede bulunması bekleniyor.