Ortaokul Öğrencilerinden Vitray Sergisi

Elazığ 17 Kasım Ortaokulu öğrencileri  öğretmeneriyle birlikte yaptıkları birbirinden güzel 20 vitray çalışmasının  Park  23 AVM'de sergisini açara

Ortaokul Öğrencilerinden Vitray Sergisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ 17 Kasım Ortaokulu öğrencileri  öğretmeneriyle birlikte yaptıkları birbirinden güzel 20 vitray çalışmasının  Park  23 AVM’de sergisini açarak  Elazığlı sanatseverlerin beğenisine sundu.

Sergideki eserlerin öğrencileriyle beraber yapmış oldukları egzersiz çalışmalarının ürünü olduğunu belirten 17 Kasım Ortaokulu  görsel sanatlar öğretmeni Bilal ÇELİKEL “Öğrencilerimizin sanatla buluşması el becerilerini ve sanatsal yeteneklerini geliştirmek amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda çıkan eserlerle bu vitray sergisini açtık. Vitray için cam üzerine yapılan bir sanat, başka bir deyişle cam boyama sanatı.  Öğrencilerimizin çıkarmış olduğu eserlere bakarak çok başarılı olduklarını söyleyebiliriz. Henüz yeni olmalarına rağmen adeta bir sanat eseri oluşturdular.  Çoğu vatandaşımız belki de ilk defa vitray sergisi görmüş olacak. Onlar içinde farklı bir duygu olacak diyebilirim. Elazığlı vatandaşlarımızı sergimizi gezmeye henüz ortaokulu seviyesindeki öğrencilerin ellerinden çıkan eserleri  görmeye davet ediyoruz.

Park 23 AVM  zemin katında açılan  Vitray Sergisini sanatseverler  30-31 Mayıs tarihleri arasında gezebilecek.