Örnek Olsun

Şehrimizin 'Eğitim Şehri' olmasında şüphesiz Fırat Üniversitesi ve bu kurumun başarılarının önemli payı var.

Örnek Olsun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizin en önemli eğitim yuvalarından biri olan Fırat Üniversitesi yine önemli bir başarıya imza attı.

Fırat Üniversitesi tarafından tercih döneminde üniversitenin ve Elazığ’ın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Twitter’da başlatılan “FıratSeniBekliyor” kampanyası büyük bir başarıya ulaşarak Türkiye gündemine girdi. 

Binlerce paylaşımın yapıldığı kampanyada #FıratSeniBekliyor etiketi Türkiye gündeminde birinci sıraya yerleşti.

Yapılan paylaşımlarda Fırat Üniversitesi ve Elazığ’ın kalitesi, değerli ve farkındalıkları anlatıldı. Binlerce paylaşımın yapıldığı Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından başlatılan #FıratSeniBekliyor etiketi Türkiye gündeminde ilk sıraya yerleşti. 

Fırat Üniversitesi tarafından başlatılan kampanyaya İl yöneticileri, siyasetçiler, bürokratlar, akademisyenler ve vatandaşlar büyük destek sağladı. Öte yandan kampanyaya Bülent Serttaş, Esat Kabaklı gibi Elazığlı ünlü isimlerde destek verdi.

Son yıllarda yaptığı akademik çalışmalar ile ülke gündeminde oldukça fazla yer alan ve bölgemizin en önemli eğitim yuvalarından biri olan Fırat Üniversitesi, yaptığı bu çalışma ile hem ülke gündemine girdi hem de üniversite tercihi yapacak gençlerimizin de dikkatini çekmeyi başardı. 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ın göreve gelmesi ile birlikte ciddi anlamda değişimler yaşayan Fırat Üniversitesi’nin ilerleyen yıllar da daha büyük başarılar kazanacağından şüphemiz yok.

İlimizin en büyük sorunlarından biri olan reklam ve tanıtım noktasında en büyük başarıyı Fırat Üniversitesi yakaladı.

Fırat Üniversitesi’nin #FıratSeniBekliyor etiketi ile yaptığı bu tanıtımın diğer kurumlara da örnek olmasını diliyoruz. İlimizin artık klasikleşmiş sözler ile değil icraat ile tanıtımının ve reklamının yapılmasının zamanı geldi diye düşünüyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.