Onun'da gönlü kalmaktan yana!

Bordo-Beyazlı taraftarların beyefendi kişiliği ile tanıdığı tecrübeli oyuncu, Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu

Onun'da gönlü kalmaktan yana!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’da, mevcut futbolcuların kalıp, kalmayacağı belirsizliğini koruyor. Lamine Diarra’nın kalma isteğini belirtmesinin ardından, Kadir Bekmezci de gazetemize yaptığı açıklamada takımda kalma isteğini belirtmişti. Yine bir başka futbolcumuz Serkan Kurtuluş ile Hakimiyet Gazetesi olarak röportaj gerçekleştirdik. Beyefendi kişiliği ile gönüllere kazınan Serkan, 1.5 yıldır 1 kuruş para almamalarına rağmen aile ortamının kendilerini ayakta tuttuğunu belirterek, şartlar oluşursa gönlünün Elazığspor’da kalmaktan yana olduğunu söyledi.

“HERKESİN SORUMLU OLDUĞU İNSANLAR VAR”

1.5 senede 1 kuruş almadığı kaydeden Serkan, "Hep umut verildi, hep insanlara inandık. Sezon başı da dahil buna. Biz devam ettik ama olumlu hiçbir şey olmadı. Beklediğimizden de kötü oldu açıkçası. Biz futbolcular olarak artık para konuşmayalım diye bir karar almıştık. Her dakika konuşulunca biz olumsuz etkileniyoruz. Kulübün yaşaması için hedefe oynayalım dedik. 16-18 puan alırsak ligde kalırız dedik. Biz belirlediğimiz hedefi de tutturduk aşağı yukarı. İlk yarı bitti 15. sırada bitirdik, küme düşme hattının üstünde. Biz elimizden geldiğince her türlü mücadeleyi yaptık da bir yerden sonra gitmiyor. Biz de çocuk değiliz. Herkes ekmeğinde ve sorumlu olduğu insanlar var. Bu insanları nereye kadar idare edeceksin?” dedi.

“SOMUT ADIMLAR ATILMASI LAZIM”

Biz takım olarak ortamımızdan gayet memnunduk diyen başarılı oyuncu, "Bizim iyi bir takımımız vardı. Arkadaşlarım da şartlar oluşursa kalırsa, ben de kalırım. Niye kalmayayım? Sonuçta biz burada 1.5 sene cefa çekmişiz. Sefasını sürmekte bizim hakkımızdır, neden başkası çeksin yani. Bundan sonra da sözle olacak şeyler değil, somut adımlar atılması lazım. Başkan gelip konuşacak ve somut adımları atacak. Oturup, konuşacağız ve anlaşacağız daha sonra devam edilir. Geç kalınırsa yazık olur takıma” ifadelerini kullandı.