Ömerleri ararken...

Sosyal medyada infial yaratan görüntüler sonucu gözaltına alınan ve son gelişmeler neticesinde ev hapsine alındığı öğrenilen K.A konusu gündem olmaya devam ediyor.

Ömerleri ararken...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yasaklı madde kullanırken çekilen görüntüleri olay olan eski AK Parti Genel Merkezi personeli K.A ile ilgili tartışmalar devam ederken Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.Selvi, bu durumdan en çok Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsız olduğunu belirterek "Erdoğan'ın da Ak Parti'nin de  peygamber ahlakı ile ahlaklanan yeni Ömerleri arama çabası bitmeyecek" dedi.

Uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri olay olan eski AK Parti Genel Merkezi personeli K.A ile ilgili tartışmalar devam ederken Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.Sigara içilmesinden bile rahatsız olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konudan dolayı çok üzgün olduğunu ifade eden Selvi, "En çok Erdoğan'ı rahatsız ettiğinden şüphem yoktur" ifadelerini kullandı.

 
İşte Selvi'nin yazısındaki ilgili kısım;"AK Parti elbette ki bundan dersler çıkaracak. Elbette ki Yasinler, Hamzalar dururken bu şahsın AK Parti Genel Merkezi'ne kadar ulaşıp orada işe girip nasıl çalıştığını tespit edecek.Biz yeni Ömerleri ararken, K.A'yı nereden bulduk, diye özeleştiri yapacak. Ama Erdoğan'ın da, AK Parti'nin peygamber ahlakı ile ahlaklanan yeni Ömerleri arama çabası bitmeyecek."