Öldürülen Burcu Demir'in Annesi: ' Kızımı Şantaj Yaparak Boşanmasını Engelledi' 

8 Şubat 2024 tarihinde  çalıştığı özel hastanenin bahçesinde eşini tabancayla  öldüren Murat Coşansel'in kasten öldürme suçundan yargılandığı dava 2. duruşmayla devam edildi.

Öldürülen Burcu Demir'in Annesi: ' Kızımı Şantaj Yaparak Boşanmasını Engelledi' 

 Mahkemeye  Burcu Demir’in annesi, babası ve yakınları ve avukatlar katıldı.   SEGBİS ile tutuklu bulunduğu cezaevinden  duruşmaya katılan  Murat Coşansel, savunmasını fiziki olarak  mahkemede yapmak istediğini mahkemeye neden getirilmediği konusunda kendisine herhangi bir bilgi verilmediğini söyledi. 
Mahkeme başkanı tarafından Burcu Demir’in babasına söyleyecek bir sözünüz var mı sorusu üzerine “Her anne baba çocuğunun evlenmesini ister. Maalesef insanları seçemiyoruz. Bu şahıs Sinop tan gelerek kızımı canice katletti. Mahkeme heyeti tarafından olaydan önce sanıkla telefonla konuşup konuşulmadığının sorulması üzerine olay yaşandığı günün bir gün öncesinde sanık ile birçok kez telefonla konuştuk. Konuşma esnasında sürekli bana hakaret edip, küfürler etti ve bizi öldürmekle tehdit etti” dedi. 
Burcu Demir’in annesi ise “ Aile olarak davranışları hoşumuza gitmediği için biz bu evliliğe karşıydık. Kızım istedi diye biz kabul ettik. Çekmiş oldukları videolarla kızıma şantaj yaparak boşanmasına engel oldu. 4 Şubat’ta boşanma kararı almışlardı. 8 Şubat’ta olay yaşandı” dedi. 

Mahkeme heyeti dosyadaki eksiklerin giderilmesi için  duruşmayı 2 Ekim Çarşamba gününe ertelendi.