Olacak, Olacak…

Geldi-gelecek, ertelendi-iptal edildi derken ilimizde de 4 saat mola veren turistik Ankara- Tatvan treni ikinci kez ilimize geldi.

Olacak, Olacak…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlkinde de bir heyecan ve hazırlık yapılmıştı ama ikinci turun yolcuları arasında ulusal gazeteciler olduğu için bu kez daha bir önem ve özen gösterildi gelen kafileye.

İlimiz Valisi, Belediye Başkan Yardımcısı, İl Kültür ve Turizm Müdürü, ilimiz gazetecileri ve daha birçok yetkili, kafileyi çiçeklerle ve halk oyunlarıyla karşıladılar.

Olacak, Olacak…

Heyetin Harput’ta kahvaltıyla başlayan ziyaretleri müzeler ile devam etti. Harput’un tarihi havasını koklayan misafirlerimiz, 4 saatlik molanın ardından seyahatlerine devam ettiler.

Nasuhi Güngör, Adem Metan, Zafer Şahin, Şaban Sevinç, Mehmet Aydın, Sinan Burhan gibi hemen her akşam TV’lerde tartışma programlarına konuk olan usta gazetecilerin bu geziye katılmaları ve Elazığ’ın birçok güzelliklerini tanımaları, ilimiz turizminin gelişmesi ve tanıtımı adına önemli bir adım oldu.

Artık bizler bu hafta içinde bugün misafir ettiğimiz gazeteci üstatlarımızın  programlarını sabırsızlıkla bekleyeceğiz ve şehrimiz için neler söyleyeceklerine  kulak kabartacağız.

Olacak, Olacak…

Biz bu turistik tren turunun ikinci seferinden memnun olduk. Üçüncüsünde de sosyal medya fenomenlerini davet etmek gibi bir fikri de turizm ve tanıtıma katkı adına bizler dile getirmiş olalım.

Olacak olacak. Bu turizm eninde sonunda olacak.