ÖĞRENCİLER EMRAH GÜLLÜ KONSERİ İLE DOYASIYA EĞLENDİ

Düzenlenen yıl sonu programına Okul Müdürü Şefik Çelikten, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı

ÖĞRENCİLER EMRAH GÜLLÜ KONSERİ İLE DOYASIYA EĞLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen yıl sonu programına Okul Müdürü Şefik Çelikten, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okul bahçesinde düzenlenen program da yarışmaların  ve halk oyunlarının sergilenmesi ile birlikte öğrenciler güzel saatler geçirdi.

Gerçekleştirilen yıl sonu programında bir konuşma yapan Okul Müdürü Şefik Çelikten, ’Düzenlediğimiz bu yıl sonu programımız öğrencilerimizin bir yıl boyunca gösterdiği başarılardan dolayı çocuklarımızın eğlenmesini sağlamak için düzenlenmiştir. Yıl sonu programımız da çocuklarımızın eğlendiği ve mutlu olduğu yarışmalar ve halk oyunları gösterilerimiz sahne aldı. Öğrencilerimiz ve velilerimiz ile çok güzel bir gün geçirdik. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum’’diye ifade etti.

Düzenlenen yıl sonu programının kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ifade eden Çelikten;’’Nahit Ergene Ortaokulunda yaşadığım ilk yıl sonu programı. Kısa bir süre önce bu güzel okula tayin oldum. Önümüz de ki dönemlerde de evlatlarımız için çok güzel programlar yapacağız. Çocuklarımızın yorucu bir yılın ardından onları neşeli görmek hepimizi mutlu ediyor’’dedi.

Yarışmaların ve Halk Oyunları gösterilerinin ardından sahneye çıkan Elâzığ’ın sevilen sanatçılarından Emrah Güllü, sevilen şarkılarını minik öğrenciler için seslendirdi.