ÖĞRENCİ TOPLULUĞUNDAN DİCLE ÜNİVERSİTESİ'NE ZİYARET

Fütag öğrencilerini ve geziye eşlik eden F

ÖĞRENCİ TOPLULUĞUNDAN DİCLE ÜNİVERSİTESİ'NE ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fütag öğrencilerini ve geziye eşlik eden F.Ü Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanını, Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.  Dr. Eyüp Tanrıverdi, D.Ü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Getiren,Havacılık Kulüp danışmanı Doç. Dr. Vedat Çay , Model uçak eğitmeni Veysel İpek ve havacılık kulübü üyeleri karşıladı. Yemekte bir araya gelen iki kulüp üyeleri yaptıkları çalışmaları D.Ü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eyüp Tanrıverdi ile paylaştılar. Ziyarete eşlik eden F.Ü Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Mehmet Çavaş bu tür ikili ilişkilerin artması, öğrencilerin birlikte projeler yapması ve kardeşlik köprüsünün önemini vurguladı.

 

Yemekten sonra havacılık kulübü çalışma salonuna geçen üyeler burada yapılan model uçak çalışmalarını inceledi. Model Uçak eğitmeni Veysel Ipek,yapılan projeler ve çalışmalar hakkında kısa bir sunum yaptı. Eğitimden sonra Dicle Üniversitesine yeni yapılan ögrenci yaşam merkezi ziyaret edildi. Yaşam merkezinde Fütag drone ekibi tarafından drone show yapıldı. 

 

Daha sonra şehir turu yapan öğrenciler  Suriçi, Hz.Süleyman Camii, Tarihi Hasanpaşa Hanı, Ulucamii   ve sonrada On Gözlü Köprüyü ziyaret etti. On Gözlü köprüde  Dühavk Model uçak eğitmeni Veysel İpek tarafından günün önemine bianen Fütag Yönetim Kuruluna plaket takdim edildi. 

 

 

Bu ziyaretin hem teknik açıdan hem de kültürel açıdan önemli bir ziyaret olduğunu vurgulayan Fütag Yönetim Kurulu BaşkanıÇağdaş Armağan,ikili ilişkilerinin süreceğini ve ortak projelerin yapılacağını vurguladı.