Nurettin Arslan'dan 'Yeter Artık' İsyanı

Ak Parti Karakoçan Belediye Başkan Adayı olduğu halde aday gösterilmeyince Yeniden Refah Partisi'den aday olan Nurettin Aslan, sosyal medya hesabından adeta isyan edercesine bir açıklama yayınladı.

Nurettin Arslan'dan 'Yeter Artık' İsyanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti'nin Elazığ'da açıkladığı aday listesine tepkiler devam ediyor. Bu kapsamda Ak Parti Karakoçan Belediye Başkan Aday Adayı olan Nurettin Arslan, sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak Yeniden Refah Partisi'nden aday olacağını duyurdu.

Arslan, açıklamasında: “Karakoçan’a sahip çık”

Bilindiği üzere Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Yapılan kamuoyu yoklamalarında yeterli çoğunluğu sağlamayan ve bazı şahısların kendi menfaatleri doğrultusunda ilçemize bir isim aday olarak dayatıldı. Ben ve diğer aday adayı arkadaşlara yapılan bu haksızlık karşısında;

“Yeter artık dedim ve aday oldum”

Bu yanlışa “Yeter Artık” demek adına Yeniden Refah Partisi'nden Belediye Başkan Adayı oldum. Başka bir gücün halk üzerinden siyaset yapamayacağına inanıyoruz. Siyasette istişare edeceğiz ama icazet almayacağız. Ben ve benimle birlikte hareket eden arkadaşlarımın amacı, İlçemizin bir beş sene daha şahsi menfaatlerini memleket menfaatlerinin üzerinde tutan insanlar tarafından yönetilmemesi için, Karakoçan’daki bu kötü gidişe DUR demektir. Toplumumuza duyduğumuz sevgi ve sorumlulukla, hep birlikte daha güzel bir Karakoçan için adım atmış olalım.

Ben Karakoçan Sevdalısıyım. İlçemizde yaptıklarımız ortada. 10 yıllık belediye başkanlığı tecrübemle yaptıklarım yapacaklarımın garantisidir. Halkın bir kuruşu kursağımızdan geçmedi, israf olmadı, olmayacakta. İlçemiz en güzeline en iyisine layıktır. En güzelini en iyisini koşullarımız ölçüsünde yapacağız. Olmayanı arayıp bulacağız. İlçe halkımın yoğun talebi ve ilgisi üzerine aday oldum. Gelen talebe karşılık vermemek mümkün değildi. İki siyasi parti arasına sıkışmış siyasete yeni bir soluk getirebilmek adına bir yola girdik. Beni bağırlarına basan Karakoçan halkına teşekkür ediyorum. Milletimiz için biz varız deyip, 31 marttan sonra kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz.

Temennim ve dileğim alınacak sonuçların Karakoçan için hayırlara vesile olmasıdır. Diğer aday olan arkadaşlara da başarılar diliyorum. Karakoçan’da Gelecek Var.” ifadelerine yer verdi.