Nöbet Ağar'da

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ve milletvekillerinin katıldığı halkla buluşma toplantıları devam ediyor.

Nöbet Ağar'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve Metin Bulut, iki kez halka buluşmasına rağmen, Tolga Ağar ilk kez Cuma günü vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinleyecek.

Diğer milletvekillerinin iki kez yaptıkları toplantı sonrası özellikle Tolga Ağar’a sorunlarını anlatmak ve çözüm bulmak için aylardan beri bekleyen hemşerilerimizin olduğunu biliyoruz.

Diğer buluşmaların akşam 17.00’de  yapılması yanlışlığı bu kez saat 14’e alınarak giderilmiş. Bu saat hemşerilerimizin sıkıntı çekmeden vekil Ağar’a ulaşmaları için uygun bir zaman dilimi. 

Cuma günü Ak Parti İl başkanlığında ciddi bir yoğunluk yaşanacağı ve meclis çalışmaları sebebiyle uzun süreden beri ilimize gelemeyen Milletvekili Tolga Ağar’a daha çok sorun iletileceği ifade ediliyor. Umarız bu toplantıda da Zülfü Demirbağ örneğinde olduğu gibi ulusal medyaya düşecek bir değerlendirme ve ifade yer almaz. 

Tolga Ağar;  yetişme tarzı, devlet aklı ve soy isminin ağırlığı ile böyle bir duruma düşmeyecek kadar tecrübeli ve donanımlı bir yapıya sahip olduğu için böyle bir durum yaşanacağını şahsen biz öngörmüyoruz.