Nizamettin Aydemir Başkan Adaylığını Açıkladı

Tamer ÖREN - Uzun yıllar Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı görevini yürüten  Nizamettin AYDEMİR başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Nizamettin Aydemir Başkan Adaylığını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2007- 2014 yılları arasında Elazığ Berberler ve Kuaförler Oda Başkanlığı yapan Nizamettin AYDEMİR bir basın toplantısı düzenleyerek başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. 

   AYDEMİR yaptığı açıklamada “Bildiğiniz gibi 2007 yılında yapılan görevlendirmeyle oda başkanlığına getirilmiş, 2010 yılında yapılan seçimlerde kıymetli esnaflarımızın teveccüh göstermesiyle göreve tekrar seçilmiştim. 2014 yılında yapılan seçimlerde görevi Nizamettin TÜRKOĞLU kardeşim devraldı.  Demokratik yönetimlerde seçim her zaman en uygun yöntem olmuştur. Bizler de esnaflarımızın kararına  her dönem saygı duyarak  görevi bu kardeşimize borçsuz bir şekilde devrettik. Aradan  geçen yaklaşık 4 yıllık  sürenin ardından esnaflarımızın bizlere gösterdiği yakın ilgi ve alaka bizleri yeniden aday olmaya sevk etmiştir” dedi. 

Görev yaptığı süre boyunca  esnafların menfaatini her zaman ön planda tuttuklarını dile getiren AYDEMİR “ Bu doğrultuda çalışmalar yaptık. Odamızı en üst seviyede  temsil etme adına girişimlerde bulunduk ve haksız kazancın önüne geçmeye gayret gösterdik. Bu sebeple yaptığımız hizmetlere kaldığımız yerden devam edebilmek için 2018 yılında yapılacak Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına aday olduğumu açıklamak istiyorum. Yapılacak seçimlerde aday olacak kardeşlerimize başarılar diliyor, seçimlerin odamıza, esnaflarımıza ve tüm Elazığ’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye ifade etti.