NİKÂHLAR CANLI YAYINDA!

  Yeni uygulamayla çiftlerin nikâhına katılamayan eş-dost ve akrabaları, dünyanın herhangi bir noktasında canlı olarak nikâhı izleme fırsatı buluyor

NİKÂHLAR CANLI YAYINDA!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

  Yeni uygulamayla çiftlerin nikâhına katılamayan eş-dost ve akrabaları, dünyanın herhangi bir noktasında canlı olarak nikâhı izleme fırsatı buluyor. Aradaki mesafeleri kaldıran bu yeni uygulamayla ilgili olarak bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı   Mücahit Yanılmaz, “İnsanlar bu özel anlarında sevdikleriyle bir arada olmak isterler. Hemşehrilerimiz dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, yeni uygulamamız sayesinde bu özel ana şahitlik edebilecekler. Nikâh Salonundan canlı yayını izlemek isteyen vatandaşlarımız, canlı yayın sayfasına belediyemiz web sayfası www.elazig.bel.tr de, Ana Sayfada ise e-belediye altında bulunan içerik listesinden erişebilirler. Hemşehrilerimizin mutluluklarını paylaşarak çoğaltacakları ve mesafelerin kaldırıldığı bu uygulama şehrimize hayırlı olsun” dedi.

  Çiftlerin rızası doğrultusunda ücretsiz olarak sunulan ve vatandaşlardan beğeni toplayan uygulamaya yoğun ilgi gösteren çiftler, hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederek,  “Nikâhımıza katılamayan birçok akrabamız oldu. İstanbul, Ankara ve İzmir’den dayılarımız, teyzelerimiz internetten canlı olarak nikâhımızı izleme fırsatı buldular. Bu güzel uygulama için Elazığ Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” dediler.