Neydi Suçu?

Elazığspor'un  Kelkit Hürriyetspor deplasmanında yaşanan olaylar ve hiçbir suçu olmadığı halde bir polisin genç bir Elazığspor taraftarını coplaması ciddi anlamda zorumuza gitti.

Neydi Suçu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor maçını izlemek  için Kelkit’e gitmekten başka suçu neydi? Herhangi bir eylemi, hareketi ve huzuru bozacak, gerilimi tırmandıracak bir hareketi yokken o Elazığlı gencimizin suçu neydi ki rastgele copların kurbanı olsun?  Karşı taraftan siyasi içerikli olarak bir Elazığlıya asla yakıştırılamayacak  PKK sempatizanı olduğuna yönelik slogan atılacak, Elazığlı da buna sessiz kalacak. Bu mümkün mü? Elbette değil. Gençlerimiz de herhangi bir taşkınlığa mahal vermeden misliyle mukabele ederek sloganlarla karşılık veriyor ve ne acıdır ki polis tarafından coplanıyor. 

Hem size olmadığınız bir siyasi ithamda bulunacaklar hem de küfredecekler sizlerde buna tepkinizi sloganla atacaksınız buna karşı ise coplanacaksınız.

Bu sahneyi hazmedemeyen tüm milletvekillerimiz, il başkanlarımızın, ETSO Başkanımız ve Elazığ Barosunun haklı tepkisi de gösteriyor ki haksızlık karşısında susulmadı ve gerekli adımlar atıldı.

Ak Parti milletvekillimiz Ejder Açıkkapı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile konuyu acilen görüştü ve gerekenin yapılacağına dair sözünü aldı.

Umarız gereken yapılır ve bu tür sorumsuzluklar cezalandırılır.