Ne Zekâ Ama!

Belediyecilikte beklenen başarıyı gösteremeyen İBB Başkanı İmamoğlu'nun Ak partililer tarafından yıldızının parlatılması ve bir hikâyesinin yazılıp Cumhurbaşkanı koltuğuna oturtma çabaları hız kesmeden devam ediyor.

Ne Zekâ Ama!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İçişleri Bakanlığı’nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) için başlattığı terör teftişi'nin ardından AK Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediyesi için 'erken seçim' talebi geldi. AK Parti Merkez Karar Yönetme Kurulu (MKYK) Üyesi ve Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İBB İçin Hemen Seçim, Derhal Seçim, Erken Seçim" çağrısı yaptı.

Aynı zamanda AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı da olan Hacı Bayram Türkoğlu’nun bu çağrısı, siyaseti bilmediği kadar Türk seçmeninin yaşanan olaylar karşısında verdiği klasik tepkisel davranış şekillerini de bilmediği anlamına geliyor.

Muhtar bile olamaz denilerek itibarsızlaştırılmak istenen Erdoğan’ı halk, Cumhurbaşkanlığı makamına oturttu. Türk siyasi tarihini ve seçmenin zorlama ve tahakküme uğratan siyasiye verdiği destekten habersiz, bilgisiz ve halkın hissiyatını anlayamayan  isimler,  bugün Ak Parti’nin önemli kademelerinde görev alabiliyorsa, bize de “yandı gülüm keten  helva” demek düşer…

Bu bilgisizliğe ve cahilliğe  Erdoğan ne yapsın ve hangisine sahip çıksın…

Türkoğlu daha sonra yaptığı paylaşımın yanlış olduğunu fark ederek, "İBB İçin Hemen Seçim, Derhal Seçim, Erken Seçim" Paylaşımımız; CHP'li Vekil Engin Özkoç'un Klişe Sloganına Yönelik Bir Atıf ve Hicivden İbarettir. Yerel Seçimlerin Ne Zaman Yapılacağı Anayasada Net ve Bellidir. Algı, Olgunun Önüne Geçtiği İçin Paylaşımı Kaldırdık." diye ifade etse de insanlara çok inandırıcı gelmedi.