MÜSİAD, ÜNLÜ İŞ ADAMI BARATA'YI KONUK ETTİ

MÜSİAD  Elazığ Şubesi'nin Dost Meclisi toplantısına Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata katıldı

    MÜSİAD, ÜNLÜ İŞ ADAMI BARATA'YI KONUK ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MÜSİAD  Elazığ Şubesi'nin Dost Meclisi toplantısına Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata katıldı. Barata'yı, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök ve üyeleri karşıladı. İş Adamı Barata'ya toplantılarına katılımlarından dolayı teşekkür eden Şube Başkanı Gök, "Biz Elazığ MÜSİAD Şubesi olarak her hafta geleneksek dost meclisimizde El- Aziz şehrimiz adına her türlü konuyu konuşmaya ve görüşmeye devam ediyoruz. Bugün çok eskilere dayanan dostluğumuz olan  Ömer Faruk Barata’yla beraberiz. Elazığ'a yaptıkları  ve yapmak istedikleriyle yeni bir vizyon kazandıracağı, misyon kazandıracağı, düşüncesindeyiz" dedi.

Toplantıya davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren iş adamı Barata, "İstanbul’dan buraya yenilikler getirmeyi düşünüyoruz. Tabi bunu düşünürken de kendi başımıza değilde sizin gibi dostlarla arkadaşlara MÜSİAD’ın değerli üyeleriyle beraber yaparsak, tasarlarsak, düşünürsek dahada bereketli olacağını düşünüyoruz.İnşdigerah önümüzdeki haftalarda netleşecek olan MİSLAND projemiz var. MİSLAND da bizim düşüncemiz 40 bin metrekarelik AVM dört kattan oluşan arka tarafları tamamen konut yer alacak bir projemiz var. Bu projeyi ve tasarımını Alman bir firmaya yaptırmaktayız, " şeklinde konuştu. 

 

Barata'ya toplantılarına katılımlarından dolayı teşekkür eden Şube Başkanı Gök, "Biz Elazığ MÜSİAD Şubesi olarak her hafta geleneksek dost meclisimizde El- Aziz şehrimiz adına her türlü konuyu konuşmaya ve görüşmeye devam ediyoruz. Bugün çok eskilere dayanan dostluğumuz olan Ömer Faruk Barata’yla beraberiz. Elazığ'a yaptıkları ve yapmak istedikleriyle yeni bir vizyon kazandıracağı, misyon kazandıracağı, düşüncesindeyiz" dedi.

 

 

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök tarafından iş adamı Ömer Faruk Barata’ya   MÜSİAD yayınlardan oluşan bir çanta hediye takdim edildi.