MURAT KALKAN: 'ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI BİZİZ!'

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un geçtiğimiz sezonbaşı Çankırıspor'dan transfer ettiği, sağlam duruşu, beyefendi kişiliğiyl

MURAT KALKAN: 'ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI BİZİZ!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un geçtiğimiz sezonbaşı Çankırıspor’dan transfer ettiği, sağlam duruşu, beyefendi kişiliğiyle takdir toplayan futbolcusu Murat Kalkan, Hakimiyet Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Kamp ortamı, genç futbolcuların durumu, hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlar ve PTT 1. Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynanacak olan Manisaspor maçı hakkında görüşlerini bildiren tecrübeli oyuncu, taraftarlara da mesaj gönderdi.

“BAŞKANIMIZIN VARLIĞI GÜÇ VERİYOR”
Kamp programının oldukça sıkı geçtiğini belirten Murat, yoğun bir tempoda, iyi bir şekilde yeni sezona hazırlandıklarını söyledi. Hazırlık maçlarında alınan sonuçların ölçü olmadığına dikkat çeken 30 yaşındaki futbolcu lig başlayınca gerçek Elazığspor’un sahada olacağını kaydetti. Transfer yasağının kendileri için olumsuz bir etkisi olmadığını ifade eden Murat Kalkan, aksine arkadaşlarımızla daha fazla kenetlenmemize vesile oldu dedi. Uzun süredir aynı ekiple mücadele ettiklerini ve uyum sorunu yaşamadıklarını dile getiren Murat, saha içinde kim ne yapacaksa önceden kestirebiliyoruz şeklinde konuştu. Altyapıdan A takıma kazandırılan futbolculara değinen tecrübeli defans oyunu, gençler arasında en beğendiği ismin Ömer Yıldız olduğunu ve Ömer’in gelecek vadettiğini belirtti. Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş’ın önceki gün Kızılcahamam kampını ziyaret etmesini de yorumlayan Murat Kalkan; “Başkanımızın yanımızda olduğunu görmek bizlere güç veriyor” dedi. İyi bir fikstür çektiklerini ve ilk maçın Manisaspor’la olmasının kendilerini sevindirdiğini dile getiren Murat Kalkan, ilk haftalarda istedikleri skorları aldıkları takdirde şampiyonluğun en büyük adayının Elazığspor olacağını belirtti.
Murat son olarak bordo-beyazlı taraftarlardan yeni sezonda kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.