Müjde verildi Elazığ'ın elindeki de gitti

Geçtiğimiz aylarda Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın Elazığ kamuoyuna müjde diye duyurduğu toplantının ardından Elazığ elinde olanı da kaybetti.

Müjde verildi Elazığ'ın elindeki de gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz aylarda Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Elazığ muhteşem bir toplantıya hazırlanıyor. Şehrimizde gerçekleşecek olan THY Yönetim Kurulu Toplantısı'nın hazırlıkları için İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Ahmet Demirdağ ile THY Genel Müdürlüğümüzde görüşmelerimizi gerçekleştirdik" demişti.

“ÇOK KAPSAMLI HAZIRLIK…”

Nazırlı, toplantıya bloggerlar, iş insanları ve önemli simaların katılacağını belirterek, paylaşımına "Elazığ programında basın toplantılarından kültür turlarına kadar çok kapsamlı bir hazırlık yapıyoruz. Her fırsatta şehrimize desteğini gösteren THY Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Bolat ve yönetimine teşekkür ederim" notlarını da eklemeyi de ihmal etmemişti.

NE TOPLANTI YAPILDI NE ELAZIĞ’A DESTEK VERİLDİ

Bu paylaşımın ardından geçen süreden sonra bugün THY Elazığ’ı üzen bir karara imza attı ve geçmişte İl Müdürlüğü olan THY önce şube müdürlüğüne düşürüldü daha sonra ise Elazığ, Muş iline bağlandı. Aradan geçen süre içerisinde bahsedilen muhteşem toplantı yapılmazken şehir elinde olanı da kaybetti.

Bu gelişme karşında Milletvekili Nazırlı’nın nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor.