Muhtar Özdemir'den Mahalle Halkına Sabır Çağrısı: 'Sıkıntılar Kısa Sürede Çözülecek'

Sürsürü Mahalle Muhtarı Hacı Mehmet Özdemir Hakimiyet haber merkezine özel mahallede yapılan çalışmalar ve sorunlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Muhtar Özdemir'den Mahalle Halkına Sabır Çağrısı: 'Sıkıntılar Kısa Sürede Çözülecek'

Sürsürü Mahalle Muhtarı Hacı Mehmet Özdemir, 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek veren mahalle sakinlerine teşekkür ederek, görev süresi boyunca mahalle için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti. 

ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Muhtar Özdemir, mahallede devam eden altyapı çalışmalarına dikkat çekerek, bu süreçte yaşanan toz ve bozulmaların kaçınılmaz olduğunu, ancak sabır ve destekle tüm bu sorunların üstesinden gelineceğini ifade etti. Belediyenin çalışmalarını takdirle karşılayan Özdemir, mahalle sakinlerinden sabır beklediklerini dile getirdi. Ayrıca, asfalt ve kaldırım çalışmaları ile ilaçlama gibi rutin belediye hizmetlerinin sürdüğünü de ekledi. 

SAĞLIK OCAĞI SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Muhtar, mahalledeki sağlık ocağı sorununu çözmek adına Sağlık Bakanlığı ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve yakında hem sağlık ocağının hem de 112 Acil hizmetlerinin mahalleye kazandırılacağını müjdeledi. Özdemir, bu konuda destek veren Milletvekili Erol Keleş'e teşekkür etti. 

ATM KURULDU 

Mahallede bir süredir yaşanan ATM sıkıntısının da çözüldüğünü belirten Özdemir, muhtarlığın yanına kurulan ATM'nin mahalle sakinleri için büyük kolaylık sağlayacağını ifade etti. Bu konuda destek olan Milletvekili Ejder Açıkkapı’ya teşekkürlerini sundu. 

TAZİYE EVİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI 

Muhtar Özdemir, mahallede bir taziye evi ihtiyacı olduğunu ve Yeşil Cami bölgesine yapılması planlanan taziye evi için belediye ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na bu konuda verdiği destekten dolayı teşekkür etti.