MUHAMMED POLAT ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Elazığ Ak Parti İl Binasına gelerek Aday Adaylık başvurusunda bulunan Polat'ı kalabalık bir topluluk karşıladı

MUHAMMED POLAT ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ak Parti İl Binasına gelerek Aday Adaylık başvurusunda bulunan Polat’ı kalabalık bir topluluk karşıladı.

Düzenlenen aday adaylık başvurusun da bir konuşma yapan Muhammed Polat;’’Adalet ve Kalkınma Partisi kurulduğu tarihten, günümüze kadar bu davada emeği geçen birçok büyüğümüz ve dostlarımız ile yaptığımız uzun istişareler neticesinde böyle bir karar aldık. Konuyu açtığımız birçok hemşerimizin bize olan teveccühü, birlik ve beraberlik içinde bizimle olmalarından dolayı çok mutlu olduğumu ifade ederken, bir kez de huzurlarınızda teşekkür ediyorum.’’dedi.

Polat:’’Ülkemizin ve şehrimizin geleceği adına hepimizin üzerine düşen tarihi sorumlulukları var. Bu sorumlulukları yerine getirmek için hepimiz gönül birliği içerisinde hareket etmek zorundayız. Hiç bir zaman ufak hesaplarımız olmadı ve olmayacak. Fırsat verilmesi halinde teşkilatımızla da uyumlu bir şekilde çalışarak şehrimizin her noktasındaki konulara duyarlı olacağız. Çalışma hayatımın tamamı, üretim sektörü ve sanayi tesislerinde geçti. Bu yola çıkmadan önce Elazığ’ımızı iyi analiz etmeye çalıştık. Şehrimizdeki ve güzel Türkiye’mizin bir çok şehrinde değerli arkadaşlarımızla, dostlarımızla birlikte  çalışmalar yaptık. İlimizin ihtiyaçlarını, eksikliklerini belirledik ve bu eksiklikleri çok iyi bildiğimizi düşünüyoruz.  Biz ekip olarak , projeler üretmeye çalışıyoruz. Ekibimiz, birbirinden değerli akademisyenlerden, bürokratlardan ve sanayicilerden oluşmaktadır. Genel başkanımız, “Hedef 2023 “  “ Hedef 2071” derken bunların ne anlama geldiğini iyi biliyoruz. ‘’YENİ TÜRKİYE’’  hedefinde, bizlerde şehrimizin vizyonunu ortaya koyabilmeliyiz. Nedir yeni Türkiye? Çözüm sürecine biz Elazığlılar, ne katkıda bulunabiliriz? Yeni sivil bir Anayasa nedir? Gibi Türkiye’mizin gündemindeki konuları anlayarak hareket etmeliyiz.’’diye ifade etti.

       ‘’ELAZIĞ SEVDAMIZ VAR’’

Polat;’’ Bizim söyleyecek sözümüz var, taşıdığımız bir Elazığ sevdamız var. Başarının, ancak ortak akıl ve ekip çalışması ile mümkün olacağına inanmaktayız. Gelinen noktada İlimizin en büyük probleminin üretememe olduğunu düşünmekteyiz. Sevgili gençlerimizin işsizlik sorunu varken onlara başka konulardan bahsetmek anlamsızdır. Bu gençlerimiz için iş imkânları oluşturulması gerektiğinin farkındayız. Bölgemizdeki şehirler 6. 7. Organize Sanayi Bölgelerini açarken bunları görmezden gelemeyiz, gelmemeliyiz. Elazığ ekonomisinin gelişmesi için atılabilecek birçok adım olmakla birlikte bunlardan en önemli iki tanesi sanayileşme ve çoklu tarım ile mümkün olacaktır.’’dedi.