Mucize lazım Elazığspor'a

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 35. Haftası'nda TY Elazığspor, deplasmanda karşılaştığı Kırşehir Belediyespor'a farklı yenildi ve son 3 haftaya Kastamonuspor'un 7 puan gerisinde girdi

Mucize lazım Elazığspor'a
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 35. Haftası’nda Kırşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaştı. Perşembe günü saat 15.00’te Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanan ve İstanbul Bölgesi’nden Oğuzhan Uğurlu’nun yönettiği maça Elazığspor; İbrahim Akdaş, Eren, Hasan, Muhammed Düzgüner, Ömer Faruk, Gökhan, Kadir Taşoğlu, Kadir Bekmezci, Fırat Ergün, Fırat Sefa Öncü ve Yusuf Ensar onbiriyle çıktı.
Ev sahibi Kırşehir Belediyespor’un mutlak üstünlüğü ile geçilen maçta yeşil-beyazlılara galibiyeti getiren goller 36. Dakikada Hakan Yavuz, 77. Dakikada Furkan Polat ve 90+1. Dakikada İsmail Düzgün’den geldi. Ayrıca Elazığspor’da 61. Dakikada Ömer Faruk Aydemir, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

KASTAMONUSPOR DA YENİLDİ
Elazığspor’un matematiksel olarak lige tutunmasının sebebi ise Kastamonuspor’un Kırklarelispor’a yenilmesi oldu. Kalan 3 haftada Elazığspor’un ligde kalabilmesi için Kastamonuspor ile aradaki 7 puanlık farkı kapatması gerekiyor. İkili averajda da Kastamonu ekibinin üstün olduğu düşünüldüğünde Elazığspor’un tüm maçlarını kazanması, Kastamonuspor’un ise kaybetmesi gerekiyor.

Mucize lazım Elazığspor'a
Mucize lazım Elazığspor'a
Mucize lazım Elazığspor'a
Mucize lazım Elazığspor'a