MÜCAHİT YANILMAZ ÖĞRETİM ÜYELERİ İLE DÜZENLENEN İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

Düzenlenen toplantıya Elazığ Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,Ak Parti Elazığ Milletvekili adayları Tahir Öztürk, Metin Bulut,Av

MÜCAHİT YANILMAZ ÖĞRETİM ÜYELERİ İLE DÜZENLENEN İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen toplantıya Elazığ Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze,Ak Parti Elazığ Milletvekili adayları Tahir Öztürk, Metin Bulut,Av.Ömer Serdar ve Ejder Açıkkapı katıldı.

Toplantı da bir konuşma yapan Yanılmaz, ’Üniversite, bir ülkenin geleceğinin inşa edildiği, tesis edildiği temel kurumlardır. Tabi sadece maddi bir gelecek vizyonundan söz etmiyorum, insani değerlerimizin, sosyal bağlarımızın, kültürel zenginliklerimizin geleceğe aktarılması için de donanımlı genç nesillere ihtiyacımız var. Üniversitelerimizin, geçmişle gelecek arasındaki köprülerin sağlıklı biçimde kurulması noktasında hayati bir rolü ve önemi var.’’dedi.

‘’GENÇLERİ YETİŞTİRMEK HER BİRİMİZİN ÜZERİNE DÜŞEN BİR VECİBEDİR’’

Aydınlık bir geleceğin heyecanını kalplerinde hisseden gençler yetiştirmek ve buna katkı sunmak her birimizin üzene düşen bir vecibedir diye belirten Yanılmaz, sözlerine şöyle devam etti; Bir ülke değişecekse, yanlış olanın yerine doğrusunu koyma iradesini gösterecekse işe ilk başlanacak yer eğitim kurumlarıdır. Bir öğrencimiz kendi alanında çok başarılı olabilir, çok iyi bir mühendis olabilir. Ancak bu gencimiz cam çerçeve kırıyorsa, otobüsleri yakıyorsa, hele hele insanları katlediyorsa bunu millet olarak yeniden düşünmek ve varsa bir yerde hatamız onları düzeltmek gereği vardır. ’dedi.

‘’TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN TERÖR ÖRGÜTLERİ İŞBİRLİĞİ YAPMIŞ DURUMDA’’

Başkan Yanılmaz, ’Bölgesinde yükselen bir güç ve değer olma yolunda ilerleyen Türkiye’nin önünü kesmek için aslında birbirlerine rakip gibi görünen ülkeler ve terör örgütleri işbirliği yapmış durumdalar. Ankara saldırısının altından IŞİT ve PKK ortak yapımı çıkması bunun en somut örneği oldu. Yarın kendi dümen suyuna girmeyen başka partilere de bu dayatmalar yapılacak. Kabul etmezse eğer bir bahane bulunarak önce algı operasyonlarıyla yıpratılacak ardından da hükûmetten düşürülecek. Biz bir partinin hükümete gelip gidişini demokratik açıdan doğru buluruz. Ama tek şartla. Millet getirecek yine millet götürecek. ’diye konuştu.