MSB Yardımcısı Hemşehrimiz Şuay Alpay'a TUSAŞ'ta Önemli Görev

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Kurulu gerçekleştirildi. Yeniden yönetim kurulu üyesi seçilen Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Şuay Alpay Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevine de getirildi.

MSB Yardımcısı Hemşehrimiz Şuay Alpay'a TUSAŞ'ta Önemli Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

5. Nesil savaş uçağı Milli Muharip Uçağı KAAN, jet motorlu eğitim uçağı HÜRJET, eğitim uçağı HÜRKUŞ’u yapıp uçuran, terörle mücadelenin yıldızı ATAK ve genel maksat helikopteri gururumuz GÖKBEY’i efsane helikopterler olarak üretip gökyüzüne salan, ANKA, AKSUNGUR ve ANKA 3 İhalarımız ile dünya ile boy ölçüşen GÖKTÜRK 1 ve GÖKTÜRK 2 gözlem uydularını yaparak uzayda varlığını ispatlayan Türkiye’nin gururu Türk havacılık ve Uzay sanayii şirketi TUSAŞ’ın olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

24. ve 25. Dönem Elazığ milletvekilimiz ve halen Milli Savunma Bakan yardımcısı görevini başarı ile yürüten hemşerimiz Şuay Alpay yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçildi ve yönetim kurulu başkan vekilliği görevine getirildi.

Kurumun gerçekleştirilen 2023 Olağan Genel Kurul Toplantısı neticesinde yeni yönetim kurulu belirlendi.

Yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Bozdoğan'ın yerine, TUSAŞ'ta yönetim kurulu başkanvekili olarak görev yapan Ömer Cihad Vardan seçildi.

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil'in yerine ise TUSAŞ'ta Helikopter Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Demiroğlu getirildi.4 yıldır TUSAŞ yönetim kurulu üyeliği görevini başarı ile sürdüren bakan yardımcısı Elazığ’lı hemşehrimiz  Şuay Alpay Türkiye’mizin gururu TUSAŞ’ın Yönetim kurulu başkanvekili görevini de yürütecek.

Medya gurbumuz olarak Milli Savunma Bakan yardımcımız Şuay Alpay’ı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.