MSB Acı Haberi Duyurdu!

Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit harekatı bölgesinde 6 askerimizin şehit olduğunu duyurdu.

MSB Acı Haberi Duyurdu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasına göre, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak tarihinde çıkan çatışmalarda 6 askerimizin şehit olduğunu duyurdu. 

Çatışmada 8 askerimiz yaralanırken 3 askerimizin durumunun ağır olduğu bildirildi. Yaralı askerlerin tedavisi yapılmak üzere hastaneye sevkleri gerçekleşti. 

12 HAİN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

Temasta ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

MSB'den yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz." denildi.

Açıklamada ayrıca, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."  ifadelerine yer verildi.