MİMAR MÜHENDİSLER GRUBU'NDAN İFTAR YEMEĞİ

Gelişen gündemin nabzını tutarak ülke menfaatleri doğrultusunda geçmiş değerlerimizden güç alarak hayata hikmet, imar ve ihsan boyutuyla çalışmalarını yür&u

MİMAR MÜHENDİSLER GRUBU'NDAN İFTAR YEMEĞİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelişen gündemin nabzını tutarak ülke menfaatleri doğrultusunda geçmiş değerlerimizden güç alarak hayata hikmet, imar ve ihsan boyutuyla çalışmalarını yürüten Mimar ve Mühendisler Grubu, Elazığ Temsilciliği tarafından istişareli iftar programı düzenlendi.

 

Elazığ Mimar Mühendisler Grubunun istişareli iftar yemeğine Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı ve MMG Elazığ Temsilcisi Kazim Özgür, Fırat Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfü Çınar Ulucan, Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Şen, Fırat Üniversitesi daire başkanı Mehmet İnanlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ve Genel Sekreter Yardımcısı Cemil Yatkın, Elazığ İller Bankası Bölge Müdürü Ali Tekateş, Çevre İl Müdürü Mustafa Pirinçi, Seza Çimento Müdürü Mehmet Ali Baysal, İnşaat Mühendisi Kenan Altıngök, Özel sektörde ve devlet kurumlarında çalışan Mimar, Mühendis ve iş adamları katıldı.

 

Mimar Mühendisler Grubu tanışma ve istişare toplantısında bir konuşma yapan Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Kazim Özgür: ”Bilgi paylaşıldıkça daha anlamlı hale geliyor. Mimar ve mühendisler ile birlikte biz bu enejiyi güzel bir sekilde oluşturacağız. İstiyoruz ki mimarlar ve mühendisler olarak bireylerin gelişimlerini sağlayarak üretttiği değerleri kendi mestekdaşlarına anlatarak ülke kalkınmasına katkı sunmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Fırat Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfü Çınar Ulucan ise herkesin bu tür konularda elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyerek Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Kazim Özgür’e bu girişiminden dolayı teşekkür etti.

 

 Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Şen ise yapmış olduğu konuşmada mimarlar ve mühendisler grubu temsilciliğini Elazığımıza kazandıran Başkan Yardımcısı Özgür’e teşekkür etti.