Milletvekili Prof. Dr. Keleş: Yapım İşi İhaleleri Gerçekleştirildi

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ'da yapımı planlanan Bizmişen ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezleri hakkında açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Keleş, 24 Ocak 2020'de Elazığ'da meydana gelen depremin ardından TOKİ tarafından inşa edilen konutlarla birlikte Güneykent Mahallesi'nin yeni bir yerleşim merkezi haline geldiğini belirtti.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş: Yapım İşi İhaleleri Gerçekleştirildi

Milletvekili Keleş, Güneykent Mahallesi'nin artan nüfus ve değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, bu bölgede sağlık yatırımlarının öncelikli olduğunu ifade etti. Bu çerçevede, Bizmişen ve Yemişlik bölgelerinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezleri projelerinin titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti. Milletvekili Keleş, "2024 Mart ayında, Bizmişen ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezleri proje çizimlerinin bakanlık tarafından onaylandığını ardından ihale sürecine geçildiğini ifade etmiştik" dedi.

Prof. Dr. Keleş, Bizmişen Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım işi ihalesinin 23 Temmuz 2024, Yemişlik Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım işi ihalesinin ise 31 Temmuz 2024 tarihinde yapıldığını duyurdu. Bu yeni sağlık merkezlerinin, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlayacağını ve modern sağlık hizmetleri sunacağını vurguladı.

Milletvekili Keleş, "Bu yıl içerisinde inşaatına başlanacak olan Bizmişen ve Yemişlik Aile Sağlığı Merkezlerini en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi. Vekil Keleş; Herkesin sağlık hizmetlerinden eşit bir şekilde faydalanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz" diyerek sözlerine son verdi.