Milletvekili Keleş ve Başkan Şerifoğulları yaralı askeri hastanede ziyaret etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Tunceli'nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın kaza yapması sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan askerimizi ziyaret etti.

Milletvekili Keleş ve Başkan Şerifoğulları yaralı askeri hastanede ziyaret etti

Bu akşam saatlerinde 4 askerimizin şehit olması ve 1 askerimizin ağır yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın yankıları sürüyor. Şehit olan askerlerimizin yarın saat 9.30'da memleketlerine uğurlanacağı duyurulmuştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın görev sırasında kaza yapması sonucu yaralanan ve Fırat Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınan Asb. Çvş. Muhammet Koyuncu’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ile birlikte, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın görev sırasında kaza yapması sonucu yaralanan ve Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınan Kahraman Askerimiz Asb. Çvş. Muhammet Koyuncu’yu ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldık. Rabbim, Kahraman Askerimize acil şifalar versin" ifadelerine yer verdi.

Başkan Şerifoğulları ise, "Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın görev sırasında kaza yapması sonucu yaralanan ve Fırat Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınan Kahraman Askerimiz Asb. Çvş. Muhammet Koyuncu’yu ziyaret ettik. Rabbim, acil şifalar versin.