Milletvekili Keleş Elazığ JÖH Binasındaki Gelinen Son Noktayı Açıkladı

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde yapımı devam eden Elazığ Jandarma Özel Harekat binası ile ilgili son gelişmeleri AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş aktardı. Milletvekili Keleş projenin 2025 yılı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Milletvekili Keleş Elazığ JÖH Binasındaki Gelinen Son Noktayı Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş Kovancılar İlçesinde yapımı devam eden, Elazığ Jandarma Özel Harekat binasındaki son durumu paylaştı. Elazığ Jandarma Özel Harekat binasının fiziksel gerçekleşme oranının %40’ları aştığını belirten Milletvekili Erol Keleş, projenin 2025 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.

Modern teknolojilerle donatılmış Jandarma Özel Harekat binası ile ilgili bilgi veren Elazığ Milletvekili Erol Keleş: “Modern eğitim ve güvenlik standartlarına uygun olarak inşa edilen bu merkez, şehrimizin huzur ve güvenliğine büyük katkıda bulunacaktır. Kıymetli Hemşehrilerim, Projemiz, İl Özel İdaresi’nin kontrolünde büyük bir titizlikle yürütülmektedir.

Operasyonel faaliyetlerin etkin bir şekilde yürütüleceği, modern teknolojilerle donatılmış Jandarma Özel Harekat binası, içerisinde birçok alanı bulundurmaktadır. Bunlar arasında; ilçemizde güvenlik hizmetlerinin daha etkin sunulmasını sağlayacak yeni bir İlçe Jandarma Hizmet Binası, jandarma personelimizin fiziksel ve mental olarak kendilerini geliştirebilecekleri modern bir Spor Salonu, giriş-çıkış kontrollerinin güvenli bir şekilde yapılacağı Nizamiye Binası, acil durumlarda ve operasyonlarda hızlı müdahale imkanı sağlayacak Helikopter Pistleri bulunacaktır. Aynı zamanda projenin estetik ve fonksiyonel bir bütünlük içinde olması için yapılan Çevre Düzenleme ve Peyzaj çalışmaları bulunmaktadır. Değerli Hemşehrilerim; 24 Temmuz 2023 tarihinde yer teslimi gerçekleştirilen bu kapsamlı proje yaklaşık 9 bin metrekarelik bir inşaat alanını kapsamaktadır. Bugün itibariyle fiziksel gerçekleşme oranı %40’ları aşmış durumda olan bu proje, inşallah 2025 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete girecektir.  Kıymetli Hemşehrilerim; Bu projeyi hayata geçirmek için büyük bir emek ve özveri gösteren başta İçişleri Bakanlığımıza, İl Özel İdaremize projede emeği geçen tüm çalışanlara ve destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu önemli yatırımın Elazığ’ımıza hayırlı olmasını diliyor, daha nice güzel projelerde buluşmak ümidiyle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Kalın sağlıcakla.” Dedi.