Milletvekili Işıkver: 'Herkesin Gerçek Yüzünü Göstereceğiz'

Hazine ve Maliye Bakanlığı destekli esnaf kredilerinin faiz oranlarının yükseltilmesi konusu ilk etapta şehrin kenetlenmesiyle sonuçlansa da son dakika yaşananlar Elazığ'da siyasi bir gerginlik oluşturdu.

Milletvekili Işıkver: 'Herkesin Gerçek Yüzünü Göstereceğiz'

Bir önceki haberimizde Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve MHP Milletvekili Semih Işıkver’in faiz artışı konusundaki açıklamalarının ardından bugün Ak Parti Milletvekili Nazırlı’nın bir paylaşım yaptığını ve Semih Işıkver’in de bu paylaşıma yanıt verdiğini yazmıştık. Işıkver bu paylaşımının ardından bir açıklamasına bir yorum ekleyerek “toplantıya sizleri davet etmediler mi sorusunu soran” takipçisine” yanıt verdi.

Milletvekili Işıkver: 'Herkesin Gerçek Yüzünü Göstereceğiz'

“HİÇBİR İŞ YAPMAZLAR”

Işıkver, Elazığlılara herkesin gerçek yüzünü göstereceklerini vurguladığı yorumunda şu ifadelere yer verdi:

“etmedikleri gibi bide bize laf sokuyorlar abi.

Hiç bir iş yapamazlar.

Milleti kandırmaktan başka bir işleri yok.

Ancak garibim kurum müdürlerine teftişe giderler, ego tatmininden başka bir yaşama gayesi olmayan adamların memlekete vereceği ne var izleyip göreceğiz..

Sabah akşam odasından video çekip prompterdan okuma yapanlar, tribüne oynamaktan başka bir gayesi olmayanlar bilsin ki biz hiçbişey başaramasak da insanımıza herkesin gerçek yüzünü göstereceğiz.

Odaları belli şahısların tahakkümüne bırakan değişik tipler de bilsin ki (işi hakkıyla yapan babayiğit oda başkanlarımızı tenzih ederim) onların da neye yaradıklarını hepimizin görmesine az kaldı..

Lafı uzatmaya gerek yok abi.

Yarın ola hayrola.

Selamlar saygılar.”