Milletvekili Erol, Yoncalıbayır katliamını andı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 31 yıl önce PKK terör örgütü tarafından katledilen 9 kişiyi anarak tüm terör örgütlerini lanetledi.

Milletvekili Erol, Yoncalıbayır katliamını andı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Yoncalıbayır köyünde 31 yıl önce PKK'lı teröristlerin katlettiği 9 kişinin acısı geçen uzun yıllara rağmen yüreklerdeki yerini koruyor.

Katliamın 31. Yılı nedeniyle bir açıklama yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 31 yıl önce katledilen vatandaşları anarak terör örgütlerini lanetledi.

“TERÖR ÖRGÜTLERİNİ LANETLİYORUM”

Milletvekili Erol, “31 Yıl önce Elazığ’ımızın Kovancılar ilçesinde Yoncalıbayır köyünde terör örgütü PKK tarafından 9 yurttaşımız katledildi. Terör sorunu, bu ülkenin geçmiş 50 yılını çaldı. Ülkemizi zayıflatmak ve gelişmesini önlemek adına küresel güçlerin desteklediği terör örgütü, birçok masum cana kıymakla birlikte ekonomik, psikolojik ve sosyal yönden birçok hasar bıraktı. Ancak Cumhuriyetimizin 100. yılında bu sorunu ortadan kaldırmaya kararlıyız. Ne olursa olsun tüm terör örgütlerinin karşısında durmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 31 yıl önce katledilen vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor terör örgütlerini lanetliyorum” dedi.

Milletvekili Erol aynı zamanda 28 Ağustos tarihinde Yoncalıbayır köyüne giderek katliamın gerçekleştiği yerde ailelerin acısını bir kez daha paylaşıp terör örgütlerine lanet okuyacak.