Milletvekili Erol Keleş'ten TBMM'de deprem açıklaması

Merkez Üssü Malatya'nın Kale ilçesi olan 5.9 şiddetinde ki depremin ardından Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş TBMM'de konuşma gerçekleştirdi.

Milletvekili Erol Keleş'ten TBMM'de deprem açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saat 10.46'da merkez üssü Malatya Kale İlçesi olan 5.9 şiddetinde 10.7 derinliğinde bir deprem meydana geldi. AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, deprem sonrası TBMM’de konuşma yaptı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, TBMM’de yaptığı konuşmada:

“Bugün saat 10:46’da Malatya’nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığ ilimizde ve bölgede de hissedilen deprem, geçmişte yaşadığımız acıların hatırasını bir kez daha yüreklerimizde canlandırdı. Ancak, bu tür afetlerde yaşanan her can kaybının ne denli derin bir iz bıraktığını çok iyi biliyoruz. Şu ana kadar bir can kaybının yaşanmamış olması, en büyük tesellimizdir.

Böylesine zor günlerde, devletimizin her bir kurum ve kuruluşu, milletimizin yanında ve hizmetindedir. Geçmişte olduğu gibi bugün de devletimiz ve milletimiz el ele, dayanışma içinde bu zorlu süreci geride bırakacaktır.

Bizler, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, her türlü zorluğu aşmasını bilen bir milletiz. Rabbim ülkemizi, şehrimizi ve aziz milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin. Bu tür acıları bir daha yaşamamak temennisiyle, bir kez daha tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.