Milletvekili Erol Keleş'ten Fırat'a Övgü

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, TBMM'de yaptığı konuşmada Fırat Üniversitesi'nden övgü dolu sözlerle bahsederek öğrencilere Fırat'ı tercih etme çağrısında bulundu.

Milletvekili Erol Keleş'ten Fırat'a Övgü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, üniversite sınavının açıklanmasının ardından Meclis’te yaptığı konuşmayla kendisinin de mezunu olduğu ve uzun yıllar akademisyen olarak görev yaptığı Fırat Üniversitesi’nden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, Fırat Üniversitesi’nin; URAP verilerine göre Türkiye’nin en iyi ilk 10 üniversitesi arasında, YÖK tarafından Araştırma Üniversitesi seçilen 20 devlet üniversitesinden biri, Dünyanın en etkili bilim insanları listesinde, Ülkemizden en çok akademisyeni bulunduran ikinci üniversite olduğunu vurguladığı konuşmasında:

“Açıklanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına göre, Elazığ’ımızdan bir Türkiye birincisi, bir de Türkiye sekizincisi çıkmasının mutluluğunu yaşıyoruz.

Kıymetli Gençler; Şimdi üniversite eğitimine başlamak için tercih yapma zamanı. Bu tercih aşamasında sizleri, mezunu olmaktan gurur duyduğum ve uzun yıllar akademisyen olarak görev yaptığım, Elazığ’ımızın gözbebeği Fırat Üniversitesi'ne davet ediyorum.

Fırat Üniversitemiz;

●     URAP verilerine göre Türkiye’nin en iyi ilk 10 üniversitesi arasında,

●     YÖK tarafından Araştırma Üniversitesi seçilen 20 devlet üniversitesinden biri,

●     Dünyanın en etkili bilim insanları listesinde, Ülkemizden en çok akademisyeni bulunduran ikinci üniversitedir.

Sevgili Gençler, Fırat Üniversitemiz; eğitim kalitesiyle, modern altyapısı ve geniş sosyal imkânlarıyla, sizlere en güzel şekilde eğitim olanağı sağlayacaktır.

 Hayatınızın bu önemli döneminde vereceğiniz kararların sizlere başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Unutmayın, tercihleriniz geleceğinizi belirler.” ifadelerine yer verdi.