Milletvekili Erol, Esnaf ve Vatandaşların sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Karakoçan ve Kovancılar ilçesini ziyaret etti. Milletvekili Erol, partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret edip, vatandaşlarında talep ve sorunlarını dinledi…

Milletvekili Erol, Esnaf ve Vatandaşların sorunlarını dinledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Karakoçan ve Kovancılar’da temaslarda bulundu.

Milletvekili Erol’un ilk durağı Karakoçan ilçesi oldu.

Esnafları bir bir gezen Erol, talep ve sorunları dinleyip uzun süre sohbet etti.

Milletvekili Erol daha sonra CHP Karakoçan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Muhittin Yıldız ve partilileri ile bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde tespit etmek adına ilçe ziyaretlerini sürdürdüklerini aktaran CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Karakoçan ilçesinin en büyük sorunlarından birinin taşımalı eğitim sisteminden çıkılması olduğunu söyledi.  

Olası bir depreme karşı öğrencilerin ilçede bulunan yurtta kalmalarının yanlış olduğunu belirten Milletvekili Erol, yatılı eğitim sisteminden çıkılarak tekrardan taşımalı eğitime dönülmesi için gerekli adımları atacağını kaydetti.

Milletvekili Erol’un bir diğer durağı da Kovancılar ilçesi oldu.

Kovancılar Belediyesini ziyaret eden Erol, Belediye Başkanı Vahap Gök ile bir araya gelerek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Erol Başkan Gök ile birlikte Kovancılar ilçesinde de esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelip talepleri ve sorunları dinledi.