Milletvekili Erol'dan Elazığ'da Grev Yapan İşçilere Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yaptığı açıklamayla Elazığ'da grev yapan işçilere destek verdi.

Milletvekili Erol'dan Elazığ'da Grev Yapan İşçilere Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eti Krom fabrikasında çalışan 300 maden işçisi haklarını alamadıkları gerekçesiyle anayasal haklarını kullanarak greve gitti.

Grev haklarını kullanan işçilere CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'dan destek geldi. Süreci yakından takip ettiklerini vurgulayan Erol, " Elazığ'da maden işçilerimizin temel hakları olan grev haklarını kullanma süreçlerini çok yakından takip ediyoruz. Bizim için her işçimiz önemlidir, her biri kıymetlidir ancak maden sektöründe çalışan işçilerimiz çok ama çok farklı bir konumdadır. Onların canları pahasına verdiği ekmek mücadelesi asla göz ardı edilmemelidir. Emekçi kardeşlerimizin talepleri tarafların katılımıyla dinlenmeli, sorun ve sıkıntı neyse derhal giderilmelidir. Günümüz enflasyon şartları da dikkate alınarak işçilerimizin taleplerine yanıt verilmelidir. Bu süreçte grev yapan emekçi kardeşlerimizin her daim yanlarında olduğumuzun ve sürecin yakın takipçi olacağımızın bilinmesini isterim" dedi.