Milletvekili Erol'dan açıklama: 'Gerçek olmayan değerlendirmeleri üzüntüyle takip etmekteyiz'

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 'CHP Elazığ Eski İl Başkanı'nın oğlunun düğününde sunucunun takı merasiminde Prof. Dr. Sayın Yasemin Açık'ın ismini anons etmesi bazı basın yayın organları tarafından farklı bir yere çekilmiştir' dedi. 

Milletvekili Erol'dan açıklama: 'Gerçek olmayan değerlendirmeleri üzüntüyle takip etmekteyiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Erol Açıklamasının devamında: "Gerçekle hiçbir ilgisi olmayan değerlendirmeleri üzüntüyle takip etmekteyiz. Prof. Dr. Açık, Elazığ kamuoyunun tanıdığı ve bildiği bir isimdir. Sayın Açık, herhangi bir partide siyaset yapma özgürlüğüne sahiptir, bunun kararını kendisi verir.

Ancak Sayın Açık’ı kamuoyunda Cumhuriyet Halk Partisi ile siyaset yapıyormuş gibi gösterip şahsına yönelik yapılan itham ve algıların kesinlikle doğruluğu bulunmamaktadır. CHP olarak Sayın Açık ile milletvekili adaylığı bağlamında hiçbir görüşmemiz de olmamıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Elazığ Milletvekili adayları, parti gelenek ve göreneklerini bilen, parti tabanından gelmiş kişilerden olmuştur, bundan sonra da öyle olacaktır" ifadelerini kullandı.

YASEMİN AÇIK: "BU TARZ OLAYLAR ŞEHRİMİZE HİZMET ETME MOTİVASYONUMU ARTIRMAKTADIR"

Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Yasemin Açık, Bazı kamu yayınları ile sosyal medya hesaplarıyla ilgili doğru olmayan, gerçek dışı haber ve paylaşımlardan açıklama gereğinden bahsetmek gerekir diyerek şu açıklamayı yaptı:

1-Uzun yıllara dayanmak olanlığımız olan Kaplan Bey'in oğlunun aşısık olmak dışında olmasım nedeniyle katılamadım.  Genç çifte ömrülar dilemek için, düğüne sadece takım.  

2-Düğün takımındaki;  gerçek dışı haber ve sosyal paylaşımlarında bahsedildiği gibi bir anons yapılmamış, herhangi bir siyasi parti ile aynı cümlede de kullanılmamıştır.  

3-Haberlerde yer alan siyasi parti veya başka tercihlerle herhangi bir siyasi makam için herhangi bir tercihim.  4-Bugüne kadar olduğu gibi bundan bundan sonraki süreçte de aziz şehrimizin kapsamlı kalkınması için çalışmaya başlamak, yetiştirmeye devam etmekte.  Bu tür asılsız iddialar ve manipülasyonların planlarını verme ve bölgem için emek azim ve motivasyonumu daha da artırdığının hayalini isterim.