Milletvekili Bulut Vatandaşların Sorunlarını Dinledi 

Halk buluşmalarında vatandaşları dinleyen AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 'gücümüzün yettiği sürece vatandaşın derdine derman olmaya çalışıyoruz' dedi.

Milletvekili Bulut Vatandaşların Sorunlarını Dinledi 

AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlendiği halk buluşmalarının bu haftaki konuğu Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut oldu. 
Halk buluşmalarına Bulut’un yanı sıra İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, başkan yardımcıları, il ve genel meclis üyeleri de katıldı.

BULUT:  ANKARA’YI ELAZIĞ’A GETİRMİŞ OLDU SAYIN İL BAŞKANIMIZ 
Milletvekili Bulut, “Malumunuz geçen haftalarda il başkanlığımızın başlattığı yeni bir uygulama bence fevkalade de güzel bir uygulama. Nöbetçi vekillik. Burada talebini iletmek isteyen vatandaşlarımızla, hemşehrilerimizle bir anlamda milletvekillerimizi buluşturmuş oluyoruz. İl binamızda, il teşkilatımızda belki pek çoğu talebini iletebilmek için Ankara gelme gerekliliği hissedecekti böylelikle Ankara’yı Elazığ’a getirmiş oldu sayın il başkanımız” ifadelerini kullandı.

BULUT: 20 YIL BOYUNCA DA VATANDAŞINA HİZMET ETMEYE DEVAM EDEN BİR İKTİDAR OLMUŞTUR 
Vatandaşları problemlerini dinleyen Milletvekili Bulut, “AK Parti kurulduğu günden bugüne merkeze insanı alan, hakikatten bu konuda hizmet anlayışını değiştiren, geçmişte siyaset anlayışını değiştiren, devlet aklını bu konuda çok daha farklı bir noktaya getiren artık sürekli söyleniyor sloganı ama ‘biz millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik’ diyen bir anlayışı vatandaşına sergileyen, bundan dolayıdır da 20 yıldır yaklaşık vatandaşın taktirini kazanan, bu konuda vatandaşın güvenini kazanan ve 20 yıl boyunca da vatandaşına hizmet etmeye devam eden bir iktidar olmuştur” şeklinde konuştu.

BULUT: HEMŞEHRİLERİMİZİ BURADA DİNLEYECEĞİZ 
Her türlü talebi karşılamak istediklerini fakat bunun mümkün olmadığını ifade eden Milletvekili Bulut, “Bütün bireysel talepleri karşılamak belki mümkün olmayabilir. Gönül ister ki hakikatten her türlü talebi anında karşılayasınız, her türlü talebi hemen yerine getiresiniz. Bu tabi mümkün değil. Ama biz mümkün olduğu kadar şartlarımızı da zorlama babında vatandaşımızın derdine derman olmaya çalışıyoruz. Onun sıkıntılarını gücümüz yettiği ölçüde gidermeye çalışıyoruz. Bugünde inşallah hemşehrilerimizi burada dinleyeceğiz. Onların sıkıntılarını not alacağız. Acil müdahale edebileceklerimize hemen anında müdahale edeceğiz. Ve çözebileceklerimizi çözeceğiz, çözemeyeceklerimizin de onu neden çözülemeyeceği ile alakalı sebeplerini kendilerine ileteceğiz” dedi.