Milletvekili Ağar, Meslek Oda Başkanları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen esnaf odaları seçimlerinde yönetime seçilen başkanları ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Ağar, Meslek Oda Başkanları İle Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ağar’ın ziyaretlerinin ilk durağı, Elazığ Sıhhi Tesisat ve Demir Doğramacılar Odası oldu. Tolga Ağar, seçimlerde güven tazeleyen Mehmet Çete ve yönetim kurulunu tebrik etti.

Ağar’ın ziyaretlerinin bir sonraki durağı, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik oldu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar daha sonra sırasıyla; Elazığ Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Cebrail Top, Elazığ Oto Onarımcılar Odası Başkanı Mehmet Türkoğlu, Elazığ Marangozlar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Faruk Öztürk, Elazığ Şoförler Esnaf Odası Başkanı Şevket Toraman’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

AĞAR: AYNI DOĞRULTUDA YÜRÜMELERİNİ RİCA EDİYORUM 
AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar’da, kuaförlerin sorunlarının giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek; “Nizamettin bey aynı zamanda benimde arkadaşım, kendisi bir takım sorunlardan bahsetti konuyu dinledik ve burada da müdahil olduk bundan sonrasında da takipçi olacağız. Bizler hepimiz hemşehriyiz burada bir ekmeği paylaşıyoruz hepimiz esnafız bir birimizi kırmak ve bunu parçalamaktan ziyade hep beraber olmamız gerek. Elazığ böyle bir memleket birbiriyle yardımlaşmayı seven, düşenin kolundan tutup kaldıran bir memleket. Duyduğum şeyler beni çok üzdü hakikaten bazı konularda adli sıkıntılara varabilecek sıkıntılar olmuş bunları hep birlikte oturarak konuşarak çözebileceğimize eminin. Buradan bu sıkıntıları yaratan arkadaşlarımıza da lütfen Nizamettin kardeşimiz ile aynı doğrultuda yürümelerini rica ediyorum” dedi.

AĞAR: TEBRİK EDİYORUM 
Milletvekili Tolga Ağar, Esnafların her zaman yanında olduklarını belirterek; “Omuz omuza vererek gerek deprem zamanında gerekse de pandemi döneminde esnaflarımızın onun kendi verdiği doğrultuda hükümet olarak elimizin güçlenmesiyle beraber her zaman onların yanında olmaya gayret ettik. İyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda da esnafımızın ihtiyacı olmasın ama bir ihtiyaçları olduğu zaman her zaman bir kardeşleri olarak burada sizlerin yanında olacağız. Ben tekrar sayın başkanıma 6. Döneminde tekrar seçildiği için tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ağar ayrıca, Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, Harput Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Turan Kurnaz ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.